Извинявам се на колегата че питам в неговата тема да не пускам друга да питам и аз някой чипосан с 1.8тс 16в 144 коня какви са отзивите,че сериозно съм решил да ъпдейтна красавицата?Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип- мнения
Collapse
X
-
Аз съм с чип както се вижда в подписа. Разлика има. Не е голяма но я има и колата става по приятна за каране. Някак си по-лекичко си върви и ускорява. По се усеща разликата обаче когато си карал чипосана и седнеш с обикновена. С хубавото бързо се свиква по принципDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз съм с чип както се вижда в подписа. Разлика има. Не е голяма но я има и колата става по приятна за каране. Някак си по-лекичко си върви и ускорява. По се усеща разликата обаче когато си карал чипосана и седнеш с обикновена. С хубавото бързо се свиква по принцип
Comment
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеОт 0-100 нерил ли си я с колко пада. и макс скорост ?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщениеИзвинявам се на колегата че питам в неговата тема да не пускам друга да питам и аз някой чипосан с 1.8тс 16в 144 коня какви са отзивите,че сериозно съм решил да ъпдейтна красавицата?Благодаря предварително!Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение15,20?!?!
4-5 -да...15-20... твърдо не
Иначе това за разхода е вярно донякъде, но зависи от ремапа всичко.При мен беше с 0.5л твърдо надолу...
Иначе най-добре се усеща между 2 и 4000об/мин промяната....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение1.6 става доста приятен след чипосване . Моята незнам Бобо какъв чеп и беше правил , но отиваше към 8000 об. Разхода ми падна с 1 кило . Предпазва се и мотора от бедни смеси във високи оборотиАбе къде не сте ги дали тия 300 лева ? Замислете се колко пари може да спестите от ремонт на двигателя , само срещу 300 лева
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТи сега искаш да ни убедиш че след чип...турбина, съединител и двигател стават вечни??
Колегата искаше да каже, че TS, който обеднява във високите оборите, може да се предпази от раждане, когато му се сложи чип.
А колкото до дизела ... нещата доста се променят и започваш да караш много приятна кола
То не може хем така и иначе
Ако искаш POWER, даваш повече пари. Ако не искаш, подместваш се в средната лента (образно казано) и си ОКsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение..........А колкото до дизела ... нещата доста се променят и започваш да караш много приятна кола
.....................
Ако искаш POWER, даваш повече пари. Ако не искаш, подместваш се в средната лента (образно казано) и си ОК
От около месец съм "чипосан" и е нещо мнооооооого по-различно.
Отдели малко парички и ще видиш за какво става въпрос- "Пълна промяна"Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеОт около месец съм "чипосан" и е нещо мнооооооого по-различно.
Отдели малко парички и ще видиш за какво става въпрос- "Пълна промяна"Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Да сумираме темата!
Колегите, които са с чипнати коли, наблюдават леко, но усезаемо скокване на количката особено в ниските оборите, от 0,5 до 1,0 литра намален раход!
Твърди се още че под контрола на чипа в двигателя влиза по правилна смес, което води до “по-дълъг живот“ на мотора.
До тук всичко звучи доста интригуващо!
А кво става, когато в колата има сложена газова? Наблюдават ли се същите характеристики или те са само на бензин, защото чипването важи само за ЕКУ-то?Opel Corsa B
Opel Tigra
Mercedes A 160
Mercedes A190 AMG
Alfa Romeo 147 1.6 ts
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669
Comment
-
Първоначално публикувано от hektor Покажи съобщениеДа сумираме темата!
Колегите, които са с чипнати коли, наблюдават леко, но усезаемо скокване на количката особено в ниските оборите, от 0,5 до 1,0 литра намален раход!
Твърди се още че под контрола на чипа в двигателя влиза по правилна смес, което води до “по-дълъг живот“ на мотора.
До тук всичко звучи доста интригуващо!
А кво става, когато в колата има сложена газова? Наблюдават ли се същите характеристики или те са само на бензин, защото чипването важи само за ЕКУ-то?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment